Algemeen

Behandelingen Algemeen

Ik werk op meerdere manieren. Zo geef ik behandelingen op afstand en op locatie. Het is maar net wat bij jouw situatie beter past op dat moment. Bij een behandeling op afstand kun je bijvoorbeeld denken aan een hypnotherapie-sessie via een live Zoom verbinding. Bij een behandeling op locatie spreken we samen af waar we de behandeling gaan doen. Het beste is om even contact op te nemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

De ervaring leert dat voor de één een behandeling op afstand voldoende is, maar voor de ander een behandeling op locatie nodig is. Ik kan dit pas bepalen tijdens of na onze kennismaking, aangezien ik dan écht goed kan invoelen wat jij op dat moment nodig hebt. Als je zelf een hele sterke voorkeur hebt zal ik die uiteraard volgen, het gaat tenslotte om jou.

Voor elke methode die hier wordt besproken geef ik je graag wat meer informatie als je met vragen zit. Neem dan gerust even contact met mij op.

Foto van Algemene Behandelingen
Hypnotherapie

Hypnotherapie

Transformatie hoeft niet saai of vervelend te zijn. Hypnotherapie is naar mijn mening met afstand de krachtigste methode die er bestaat als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Waar een psycholoog of psychiater soms maanden over kan doen, is met hypnotherapie te bereiken binnen een paar sessies. Ik ben zelf nog steeds wel eens verbaasd over hoe goed hypnotherapie werkt bij mijn cliënten.

Zo was psychotherapie na 600 sessies bij 38% van de mensen succesvol. Gedragstherapie was na 22 sessies bij 72% van de mensen succesvol, en hypnotherapie was na 6 sessies bij 93% van de mensen succesvol.

Hypnose is een combinatie van een diepe ontspanning en heldere focus - een soort trance - waarin er op een relatief speelse wijze diepgewortelde kwesties aangeraakt kunnen worden. Maar daar blijft het gelukkig niet bij, want deze diepgewortelde kwesties kunnen ook onmiddellijk getransformeerd worden naar iets wat voor de cliënt wél constructief en positief is.

Hypnotherapie is niet statisch. Elke sessie is anders en iedereen reageert anders op mijn manier van werken. Eén ding is echter zeker; hypnotherapie is voor iedereen die open staat voor een positieve verandering in zijn of haar leven.

Foto van Hypnose
Quantum Haas™ - Transformatie Programma

Quantum Haas™ - Transformatie Programma

In de eerste zeven jaar van ons leven staan wij als kind heel erg open voor de invloeden en energieën van buitenaf. Dit heeft tot gevolg dat we aardig wat gedachtes, emoties, patronen en overtuigingen uit onze omgeving oppikken, die eigenlijk niet bij onze eigen essentie passen. Ik zie dit als therapeut echter niet als iets slechts, maar ik zie het liever als een mooie uitdaging om onszelf te bevrijden van deze blokkades en hierdoor een bewuster mens te worden.

Deze ‘blokkades’ die we ons eigen hebben gemaakt zorgen er vaak voor dat we er onbewust alles aan doen om maar niet afgewezen te worden. Deze manier van denken, doen en laten wordt ook wel Het-Anti-Afwijs-Systeem™ (HAAS) genoemd. De haas staat symbool voor vechten, vluchten en verstarren. Het zal je verbazen hoe vaak wij dit gedrag als mens ook vertonen.

Tijdens dit traject zul je steeds bewuster worden van dit ‘haas’ gedrag, waardoor je het kunt erkennen en transformeren naar iets wat je graag wél wilt ervaren. Gedurende deze 13 weken ben ik er voor je om je hierin liefdevol te ondersteunen. 

Foto van Haas
Bloesemtherapie

Bloesemtherapie

In 2016 kwam ik zelf voor het eerst in aanraking met bloesem-therapie. In het begin was ik sceptisch, maar inmiddels weet ik hoe krachtig het is. Het heeft mij destijds zo goed geholpen dat ik enthousiast genoeg was om er een opleiding in te volgen. Inmiddels heb ik al heel wat mensen mogen ondersteunen met dit prachtige plantenmedicijn. Een waar geschenk van de natuur.

Bloesem-remedies kunnen worden ingezet ter ondersteuning bij een groot aantal verschillende mentale- en fysieke klachten. Zo helpt het bij depressie, burn-out, hoofdpijn, darmklachten, vermoeidheid, eczeem, slapeloosheid, verdriet, angst… De lijst is eindeloos en het is geschikt voor iedereen.

De bloesems worden op basis van de behandeling zorgvuldig en vakkundig samengesteld, waardoor deze precies op jouw specifieke klachten zijn afgestemd. Ook heb ik zeer goede ervaringen met de behandeling van gedragsproblemen bij (huis)dieren, waaronder angst en agressie. Ieder jaar ondersteun ik een heel aantal huisdieren die angstig zijn voor vuurwerk. Zeker het eerste jaar raad ik aan om vroegtijdig met de druppels te beginnen. Je zult merken dat niet enkel de angst voor vuurwerk verdwijnt, maar ook angsten in het algemeen. 

Foto van Bloesemtherapie
Acces Bars

Acces Bars

Op het hoofd bevinden zich 32 punten die middels zachte aanraking en massage kunnen worden ingezet om opgeslagen spanningen, trauma’s, boosheid en andere belastende emoties los te laten. Ik zorg er als therapeut voor dat jij je helemaal kunt ontspannen op de massagetafel. Voor zolang het nodig is, worden in de juiste volgorde de punten op het hoofd gestimuleerd, waardoor oude belastende energieën losgelaten kunnen worden. 

Ik gebruik de Acces Bars vaak als toevoeging of ondersteuning bij de andere behandelingen en methodes die ik aanbiedt, omdat ik heb ervaren dat het soms nét wat meer diepgang geeft aan een sessie of behandeling. Door het lichaam in de behandeling te betrekken verankeren we de gemaakte energetische transformaties, waardoor we het ook daadwerkelijk kunnen implementeren in ons dagelijks leven.

Foto van Acces Bars
Quantum Haas™ - Energetische Behandeling

Quantum Haas™ - Energetische Behandeling

We starten met wat Acces Bars waardoor de client zich volledig kan ontspannen. Op het moment dat iemand volledig ontspannen is, stel ik mij als therapeut open als een soort doorgeef-kanaal, waar hoog-frequente energieën vrij doorheen kunnen stromen. Hierdoor komen er bij de cliënt blokkades aan het licht waarvan men vaak nog niet eens wist dat ze er waren. 

Dit is een energetische behandeling waar ik - net zoals bij al mijn andere behandelingen - graag de tijd voor neem. We gaan samen op een innerlijke ontdekkingstocht, waarbij we allerlei blokkades en inzichten tegenkomen die (op zijn minst) bewustzijnsverruimend zijn. Als de client er voor open staat is er ook de mogelijkheid om met gidsen en spirituele helpers te communiceren. Dit leidt tot prachtige, wijze inzichten waar de client vaak een leven lang plezier van heeft. 

Ik kan uren door blijven praten over deze prachtige methode, maar uit mijn ervaring blijkt dat cliënten het pas echt gaan ‘begrijpen’ wanneer ze het ervaren.

Foto van QHEB

Gratis Kennismaken?

Via onderstaande knop kun je geheel gratis en vrijblijvend een vraag stellen of een afspraak maken. Tot snel!

Arrow
Irritante Cookie Melding
Deze website maakt gebruik van Cookies om de prestaties te verbeteren.
Sluiten ✖︎